WERKWIJZE

Soms kiezen organisaties ervoor om eenmalig bij te tanken. Maar na een korte boost ebt het effect al snel weer weg. Dat vinden wij zonde. HumanFuel zorgt voor duurzaam effect van duurzame inzetbaarheid. Dat doen we door te kijken naar de belangen van zowel werknemer als organisatie, en de interventies onderdeel te maken van jullie beleid. Zo houd je ook als wij weg zijn een volle tank en kun je weer jaren vooruit.

Benut je HumanFuel in 7 stappen

In 7 stappen werk je met ons aan duurzaam effect voor duurzame inzetbaarheid en HRD.

 • 1. Oriëntatie

  Je maakt kennis met HumanFuel en wij maken kennis met jou. We doen vooraf zorgvuldig ons huiswerk, zodat jij al advies op maat mag verwachten. Heb je al een duidelijk probleem dat je opgelost wil hebben? Soms ligt de oorzaak dieper dan de oppervlakte doet vermoeden. Wij onderzoeken dat, zodat je duurzaam resultaat krijgt.

 • 2. Projectdefinitie

  We hebben allebei het meest aan een heldere projectdefinitie, want dan zorgt de oplossing voor het beste resultaat. We maken een duidelijke projectomschrijving met ons plan van aanpak en een offerte, op basis van projectmatig werken in je organisatie. Als je wil, nemen wij je alles uit handen met volledige projectsupport vanuit HumanFuel.

 • 3. Onderzoek, analyse, rapportage en advies

  In deze fase onderzoeken we het probleem dat je opgelost wil zien, wat je als organisatie wil en wat je mensen willen. We onderzoeken en analyseren op meerdere manieren, waarbij we meteen al verschillende lagen in je organisatie leren kennen en aan draagvlak werken. Als uitkomst mag je een uitgebreide rapportage verwachten met conclusies en aanbevelingen als basis voor ons advies.

 • 4. Beleid

  De basis voor duurzaam effect is het beleid dat we maken naar aanleiding van het onderzoek en het advies. Maar dat beleid moet wel gedragen worden door alle lagen van de organisatie. Daarom werken we intensief samen met de Raden van Bestuur, afdelingen HR of P&O en de Ondernemersraad. Samen stellen we een Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid op met maximaal draagvlak.

 • 5. Ontwerp en ontwikkeling

  In een helder tijdspad werken we aan duurzaam effect. We ontwerpen en ontwikkelen interventies, instrumenten en regelingen voor alle lagen van de organisatie. Zo halen we de doelen die we samen hebben afgesproken.

 • 6. Implementatie en interventies

  In een helder tijdspad werken we aan duurzaam effect. We ontwerpen en ontwikkelen interventies, instrumenten en regelingen voor alle lagen van de organisatie. Zo halen we de doelen die we samen hebben afgesproken.

 • 7. Evaluatie en borging

  Samen checken we tussentijds én periodiek of alles volgens plan verloopt. We borgen dat we de bestemming waar we voor gingen, ook samen bereiken. En dat de brandstof op peil blijft.

Onze tank is vol. We komen graag langs.

Maak vrijblijvend een afspraak met HumanFuel. Onze tank is vol, dus we hoeven alleen maar het pedaal in te trappen en we staan bij je voor de deur. Tot snel!

© 2020 All rights reserved​

webdesign by Laforma®