Over HumanFuel

Vaak krijg je automatisch een indicatie als het brandstofniveau in je organisatie laag is. Vanuit de inspectie, de ondernemersraad, of HR. Misschien vul je liever eerder al bij, als goed werkgever of great place to work. In alle gevallen zijn de prestatieverbeteraars van HumanFuel er om je nieuwe brandstof te leveren in een totaalpakket voor duurzame inzetbaarheid en HRD.

Daarom HumanFuel

In HumanFuel hebben de beste experts zich gebundeld om jou, je organisaties en je medewerkers op volle kracht vooruit te helpen.

  • Werk van start tot finish aan duurzaam resultaat.
  • Zet ons op elk niveau in, van beleidsadviseur tot booster.
  • Leer het van de besten: getest, getoetst en geëvalueerd.

Voor wie zijn we er?

HumanFuel is er voor kleine en grote organisaties; wij werken zowel strategisch als tactisch aan duurzame inzetbaarheid en HRD. Onze opdrachtgevers zijn directeuren, HR-managers of projectleiders op thema’s rond duurzame inzetbaarheid binnen organisaties die de waarde zien van HumanFuel als beleid binnen de organisatie.

DE EXPERTS. DUURZAAm INGEZET OP TOPNIVEAU

HumanFuel is ontstaan vanuit onze gezamenlijke prestaties voor de Nationale Politie in 2011. We besloten onze krachten te bundelen om de kwaliteit te verhogen en organisaties van A tot Z te kunnen helpen.

Ons team bestaat uit 7 krachten, gesteund door 70 onderzoekers, adviseurs, trainers, coaches, opleidingskundigen, psychologen en interventiekundigen.

René Menneken

Organisatie ontwikkeling & HRD oplossingen

Gepokt en gemazeld bij de Nationale Politie en geslaagd als ondernemer. René krijgt mensen en organisaties in beweging. Met een kleine 20 jaar ervaring bij de Nationale Politie, een Rechtenstudie ernaast en 20 jaar in succesvolle eigen ondernemingen, vindt René voor jou de balans tussen je goed voelen en goed worden.

JEHURY VAN DEURSEN

High performance & DUURZAME INZETBAARHEID

Geloofd bij Defensie en bekend van NPO3-programma ‘Hunted’. Jehury is specialist in het verbeteren van high performance en werkt onder meer aan mentale weerbaarheid, duurzame inzetbaarheid en prestatievermogen. Met meer dan 20 jaar ervaring bij o.a. Defensie, de Nationale Politie, Veiligheidsregio’s en Justitie heeft Jehury een enorme tank HumanFuel die hij graag met je deelt.

Rico Schuijers

WORKABILITY & PERFORMANCE

Geprezen in de sportwereld en meester in mentale kracht. Rico is specialist in workability en performance. Met meer dan 30 jaar ervaring als sport- en prestatiepsycholoog en trainer van topsporters voor EK’s, WK’s en Olympische Spelen geeft Rico je de brandstof om het juiste kunnen doen, op het juiste moment op de juiste manier.

Carel Schott

VITALITY SPECIALIST

Gelauwerd in vitaliteit en gepassioneerd in gezondheid en energie. Carel is specialist in vitaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring als fysiotherapeut, psychotherapeut (EAP) en topsporttrainer geeft Carel mensen de regie over hun eigen gezondheid en energielevel. Carel heeft de juiste brandstof om je in beweging te krijgen.

Coriene Lodder

VITALITY & WORKABILTY

Gevoed met kennis en geslaagd als lifestylecoach. Coriene is specialist in vitaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring als diëtist, orthomoleculair voedingsdeskundige en met kennis van hormonen en klinische psycho-neuro-immunologie werkt Coriene praktisch en succesvol aan leefstijlverandering.

Dennis van Heerden

Opleidingskundige oplossingen

Gevormd bij de Defensie en gewild als opleider. Dennis is specialist in het ontwerpen en implementeren van leerbeleid en leertrajecten. Met ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende bij Defensie, een opleidingskundige achtergrond en 10 jaar ondernemerschap zet Dennis zijn skills in om mensen effectiever te maken door een leven lang te ontwikkelen.

Maak kennis met HumanFuel

Maak vrijblijvend een afspraak met HumanFuel. Dan zorgen wij dat je meteen met de juiste experts aan tafel zit.

© 2020 All rights reserved​

webdesign by Laforma®